Kuinka voin luoda ja muuttaa sähköpostitilejä?

Sähköpostitilien hallinta tapahtuu WebMail– liittymässä. Mikäli sinut on asetettu verkkotunnuksen valvojaksi, voit lisätä ja muokata sähköpostitilejä.

1) Kirjaudu WebMailiin omalla käyttäjätunnuksella ja salasanallasi. Valitse alasvetovalikosta kieleksi Finnish – Suomi.
2) Tilien muokkaus: Asetukset -> Sähköpostitilit

Jos et näe Asetukset-valikossa sähköpostitilit-valikkoa, et ole verkkotunnuksen valvoja. Ota tällöin yhteyttä kyseiseen henkilöön.

Jos et tiedä kuka oikea henkilö on, kysy asiaa Foralin asiakaspalvelusta