Jelastic-palveluun laajempi skaalautuvuus sekä Node.js-tuki

Jelastic

Jelastic on PaaS (Platform as a Service) -pilvialusta, joka tekee palvelinympäristön hallinnasta ja skaalautumisesta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Saat ympäristöt käyttöösi hetkessä ja siirrät sovelluksesi palveluun ilman muutoksia koodiisi. Monipuolinen versionhallinnan tuki (mm. GitHub, SVN ja Bitbucket) takaa joustavan työskentelyn. Planeetta Internet tarjoaa Jelastic -pilvialustan ylläpidettynä kotimaisesta konesalista.

Jelastic päivittyi 2.2 versiosta 2.5 versioon. Päivityksen myötä käyttöön tulleet ominaisuudet ovat automaattisesti käytössäsi. Mikäli et vielä ole tutustunut Jelastic-palveluun, aloita kahden viikon ilmainen kokeilujaksosi täältä.

Tuetut ohjelmointikielet

Ympäristöt käyttöön helposti suoraan PaaS-alustasta. Tuettuna JAVA, PHP, Ruby, Python ja nyt uutena Node.js.

Tuetut ohjelmointikielet

Entistäkin laajempaa skaalautuvuutta

Horisontaalinen sovelluspalvelimien skaalaus on ollut mukana Jelasticissa alusta asti. Uuden version myötä ominaisuus on tuotu muihinkin instansseihin kuten VDS-palvelimeen, tietokantaan ja kuormantasaajaan. Instanssit perustetaan automaattisesti eri fyysisille palvelinlaitteille.

Skaalautuvuus

Automaattinen horisontaalinen skaalaus

Instansseja voidaan lisätä/poistaa sovelluksesi kuormituksen mukaan automaattisesti. Aseta haluamasi raja-arvot muistille ja CPU:lle, jonka mukaan instanssit perustetaan tai poistetaan.

Aiheesta lisää ja ohjeita toteutukseen: docs.jelastic.com/horizontal-scaling

Shell / Konsoli työkalupäivityksiä

Palveluun on lisätty käyttäjien toivomia työkaluja SSH-käyttöön.
Lisätyt työkalut: Midnight Commander, tekstieditori Nano ja Vim Editori.

php

Päivityksiä PHP sovelluskehittäjille

Versiopäivityksen myötä saataville on tullut PHP 5.6 versio.
PHP-moduuleihin on lisätty: php-tidy, PDO_FIREBIRD, pdo_sqlite ja php-intl.

Listaus tuetusta PHP-moduuleista: docs.jelastic.com/php-extensions

Aiheeseen liittyvät linkit:

docs.jelastic.com/release-notes-24
docs.jelastic.com/release-notes-25

Jelastic-pilvialusta sivuillamme: planeetta.net/jelastic