FTP-tiedostonhallinta

Palvelussamme voit käyttää tiedostojen siirtämiseen cPanelin omaa tiedostonhallintaa tai erillistä FTP-ohjelmaa.

FTP:tä käyttääksesi sinulla tulee olla työasemallesi asennettuna FTP-ohjelmisto, esimerkiksi Filezilla. Asennus- ja käyttöohjeet saat ohjelmiston valmistajalta.

Syötä FTP-ohjelmaan palvelimen osoite, käyttäjätunnus ja salasana.

Filezillalla FTP:llä yhdistäminen

Syötä FTP-ohjelmaan palvelimen osoite, käyttäjätunnus ja salasana. Portti kenttään voit syöttää portin 21.

Isäntänimi: ftp.omadomain.jotain (Korvaa omadomain.jotain omalla domainillasi)

Käyttäjätunnus: FTP-tilin tunnus tai cPanel-tunnus

Salasana: Käyttäjätunnuksen salasana

Tietojen syöttämisen jälkeen valitse pikayhdistä. Ensimmäisellä yhteyskerralla voit saada ilmoituksen varmenteesta, joka tulee hyväksyä.

Sivun siirtäminen palveluumme

Siirry public_html -hakemistoon Filezillan oikean puoliselta näkymästä. Siirrä tiedostot nyt omalta tietokoneelta oikean puoliseen näkymään Webhotellin tallennustilaan raahamalla tai kaksoislikkaamalla tiedostoa.

Vastaavasti voit ladata tiedoston webhotellista omalle tietokoneellesi raahaamalla tiedostot oikean puolisesta näkymästä tietokoneellesi.

Tiedostonäkymä Filezillassa

Vastaavasti voit ladata tiedoston webhotellista omalle tietokoneellesi raahaamalla tiedostot oikean puolisesta näkymästä tietokoneellesi. Tai kaksoisklikkaamalla tiedostoa.