cPanel-ilmoitusasetukset

cPanelista lähtee automaattisesti ilmoituksia esimerkiksi, kun palvelun levytila täyttyy tai SSL-varmenne vanhenee ja uusitaan. Ilmoitukset lähtevät ilmoitusasetuksissa ilmoitettuun sähköpostiin, joka on tämän vuoksi hyvin tärkeä pitää ajantasalla. Näin tärkeät ilmoitukset tavoittavat aina oikean henkilön.

Suosittelemme käyttämään erillistä sähköpostiosoitetta (esim. gmail), jotta saat varmasti ilmoitukset perille, mikäli omassa verkkotunnuksessasi esiintyy ongelmia.

Voit muuttaa ilmoitusasetuksia kirjautumalla cPanel-hallintaan seuraavasti:

Valitse cPanelista oikealta yläkulmasta [käyttäjätunnuksesi] -> Yhteystiedot

Valitse cPanelista oikealta yläkulmasta [käyttäjätunnuksesi] -> Yhteystiedot

Määritä asetuksiin sähköpostiosoitteesi ilmoitusten vastaanottamista varten.

Määritä asetuksiin sähköpostiosoitteesi ilmoitusten vastaanottamista varten. Voit lisätä enintään kaksi eri sähköpostiosoitetta ilmoituksia varten. Suosittelemme, että vähintään toinen sähköpostiosoite olisi jokin kolmannen osapuolen sähköpostiosoite, jotta viestit saavuttavat sinut varmasti.

Valitse lopuksi Tallenna tallentaaksesi asetukset.