Asiakastilin yhteystietojen ja laskutustavan päivittäminen

Kirjaudu sisään asiakastilillesi osoitteessa https://kauppa.planeetta.fi/login

Klikkaa sivun vasemmassa laidassa ”Päivitä” painiketta

Syötä sivulla näkyviin kenttiin ajan tasaiset yhteystiedot. Valitse haluamasi laskutustapa jota käytetään tulevaisuudessa ja verkkolaskutuksen tapauksessa syötä verkkolaskuosoite (OVT) ja verkkolaskujen välittäjä.

Valittavissa olevat laskutustavat:

• Verkkomaksaminen: maksu verkkosivujen kautta verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla
  • Verkkolasku: yrityksille toimitettava verkkolasku. Edellyttää että yhteystietoihin on täytetty yrityksen nimi, y-tunnus, verkkolaskuosoite ja verkkolaskuvälittäjä.
  • Sähköpostilasku: lasku toimitetaan yhteystietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen PDF-muodossa
  • E-lasku: kuluttaja-asiakkaille laskut suoraan verkkopankkiin. Otetaan käyttöön oman verkkopankin kautta: Valitse laskuttajaksi Planeetta Internet, yksilöintitietona toimii asiakasnumerosi ja viimeisimmän laskun numero (Tiedot löydät laskun oikeasta yläreunasta)

Tallenna tiedot lopuksi sivun alalaidan ”Tallenna muutokset” painikkeella. Nämä muutokset vaikuttavat tuleviin laskuihin, mutta jo aiemmin luotuja laskuja ei muuteta eikä niiden toimitustapa muutu. Jos tarvitset uuden laskun päivitetyillä tiedoilla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.