Asiakastilin yhteystietojen ja laskutustavan päivittäminen

Kirjaudu sisään asiakastilillesi osoitteessa https://kauppa.planeetta.fi/login

Klikkaa sivun vasemmassa laidassa ”Päivitä” painiketta

Syötä sivulla näkyviin kenttiin ajan tasaiset yhteystiedot. Valitse haluamasi laskutustapa jota käytetään tulevaisuudessa ja verkkolaskutuksen tapauksessa syötä verkkolaskuosoite (OVT) ja verkkolaskujen välittäjä.
Tällä hetkellä tarjoamamme laskutustavat ovat:

• Verkkomaksaminen: maksu verkkosivujen kautta verkkopankkitunnuksilla tai maksukortilla
  • Verkkolasku: yrityksille toimitettava verkkolasku. Edellyttää että yhteystietoihin on täytetty yrityksen nimi, y-tunnus, verkkolaskuosoite ja verkkolaskuvälittäjä.
  • Sähköpostilasku: lasku toimitetaan yhteystietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen PDF-muodossa

Tallenna tiedot lopuksi sivun alalaidan ”Tallenna muutokset” painikkeella. Nämä muutokset vaikuttavat tuleviin laskuihin, mutta jo aiemmin luotuja laskuja ei muuteta eikä niiden toimitustapa muutu. Jos tarvitset uuden laskun päivitetyillä tiedoilla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.