Planeetta Sähköposti -palveluissa päivitys 19.1.2021

Planeetta Sähköposti, Planeetta Sähköposti Pro sekä Planeetta Postipalvelin päivittyvät uuteen ohjelmistoversioon tiistaina 19.1.2021 kello 22.00 alkaen. Huoltoikkunan arvioitu kesto on kuusi (6) tuntia.

Päivityksen aikana palvelussa on käyttökatko, jonka kesto on tyypillisesti muutamia kymmeniä minuutteja. Katkoksen aikana teille lähetetyt viestit saapuvat postilaatikkoonne pienellä viiveellä päivityksen valmistuttua.

Microsoft Office Outlook -sovelluksen käyttäjät

Mikäli käytätte palvelua Microsoft Office Outlook -sovelluksella ja siihen asennetulla Outlook Connector -lisämoodulilla, päivittää se automaattisesti itsensä seuraavan kerran kun avaatte Outlookin. Outlook ei ole käytettävissä Outlook Connector -lisämoduulin päivityksen aikana, mikä voi kestää postilaatikon koosta riippuen jopa useita kymmeniä minuutteja. Outlook Connectorin päivityksen aikana voitte käyttää sähköpostia kirjautumalla webmailiin omat palvelusi -sivulta.