Elina Teräsvirta on nimitetty Planeetta Internet Oy:n maajohtajaksi 28.9.2020 alkaen

Hosting- ja domain-palveluja tarjoava Planeetta Internet Oy on nimittänyt maajohtajakseen kauppatieteiden maisteri Elina Teräsvirran, 40. Hän johtaa Planeetta Internet Oy:n lisäksi sen tytäryritysten, Suomen Hostingpalvelu Oy:n ja Domainhotelli Oy:n liiketoimintaa, ja toimii Planeetta Internet Oy:n omistavan Loopia Groupin johtoryhmän jäsenenä. Elina on aloittanut tehtävässään 28.9.2020.

Teräsvirralla on 15 vuoden kokemus media-alalta markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen parista mm. Sanoma-konsernissa ja Fonecta Oy:ssa. Planeetalle Teräsvirta siirtyy Fonecta Oy:n kehitysjohtajan tehtävästä.

”Tavoitteeni on jatkaa ja kehittää sitä hyvää ja systemaattista työtä, jota kolmessa maayhtiössämme Planeetalla, Hostingpalvelussa ja Domainhotellissa on tehty asiakkaidemme liiketoiminnan tukemiseksi.”

Asiakaspalveluun ja tekniseen laatuun panostaminen on mahdollistanut sen, että Planeetta tytäryhtiöineen on tänä päivänä yksi johtavista hosting-palveluja tarjoavista yrityksistä Suomessa.

”Tulevaisuudessa kehittämisen fokuksessa on erityisesti se, että palvelutarjontamme vastaa asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin kun verkkopalveluiden ja pilvialustojen käytön merkitys kasvaa kaikenkokoisten yritysten liiketoiminnassa”, Teräsvirta toteaa.

Planeetta Internet Oy on perustettu vuonna 2002 ja sen omistaa Loopia Group , joka on innovatiivinen eurooppalainen verkko- ja hosting-palveluita tarjoava yritys, jonka liiketoiminta keskittyy pääasiassa Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Isossa-Britanniassa, Unkarissa, Alankomaissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa. Yrityksen tärkeimmät brändit ovat Loopia, Active24, Websupport ja Planeetta. Kesäkuusta 2018 lähtien Loopia-konsernin on omistanut Axcel, pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy keskisuuriin yrityksiin.