Planeetalle uusi maajohtaja

Jarkko ÅströmJarkko Åström on nimitetty Planeetta Internet Oy:n maajohtajaksi kehittämään yritystä yhdessä uuden omistajan Loopian kanssa ja edistämään koko yrityksen sekä asiakkaiden menestystä. Jarkko on aiemmin toiminut Planeetan kehitysjohtajana ja ollut yrityksen palveluksessa kolme vuotta. Aiemmin toimitusjohtajana toiminut Lauri Kasti jatkaa vielä Planeetan palveluksessa elokuun loppuun keskittyen yritysjärjestelyjen toteuttamiseen.

”Olen iloinen ja ylpeä mahdollisuudesta johtaa Suomen liiketoimintaa vastuullisesti asiakkaiden, työntekijöiden, yritysten ja erilaisten toimintaympäristöjen parhaaksi. Tuotamme asiakkaille laadukasta lisäarvoa moniin webliiketoiminnan tarpeisiin. Kehittämällä ja tuotteistamalla nykyisiä palveluja tuotamme parhaan kokemuksen Suomessa yli 20 000 asiakkaallemme”, kuvailee maajohtaja Jarkko Åström.