Planeetta Sähköposti -palvelussa päivitys 16.5.2019

Sähköpostipalvelussa versiopäivitys

Planeetta Sähköposti -palvelu päivittyy uuteen ohjelmistoversioon torstaina 16.5.2019 klo 23.00 alkaen. Huoltoikkunan arvioitu kesto on kaksi (2) tuntia. Päivityksen aikana palvelussa on käyttökatko, jonka kesto on tyypillisesti muutamia kymmeniä minuutteja. Katkoksen aikana lähetetyt viestit saapuvat postilaatikkoonne pienellä viiveellä päivityksen valmistuttua.

Microsoft Office Outlook ja Outlook Connector

Mikäli käytätte palvelua Microsoft Office Outlook -sovelluksella ja siihen asennetulla Outlook Connector -lisämoduulilla: Outlook Connector päivittyy automaattisesti kun Outlook avataan ensimmäisen kerran huoltokatkon jälkeen. Päivitys voi kestää postilaatikon koosta riippuen jopa useita kymmeniä minuutteja, jonka aikana sähköposti ei ole käytettävissä Outlookin kautta.
Connectorin päivityksen aikana voitte käyttää sähköpostia normaalisti esimerkiksi webmaililla.

Webmail kirjautuminen omat palvelusi sivulta kohdasta ”kirjaudu sähköpostiin”.