Ch5 Finland Oy yhdistyi osaksi Planeettaa

CH5 Finland yhdistyi Planeetta Internetiin

Verkkopalveluiden suunnittelua ja toteutuksia tekevä Ch5 Finland Oy on yhdistynyt osaksi Planeetta Internet Oy:ta 1.8.2018 tehdyssä liiketoimintakaupassa.

”Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin verkkopalveluiden kehittämisessä ja ylläpidossa. Saamme myös lisää toteutusresursseja Planeettaan kuuluvan Sitefactoryn kehittäjätiimistä. Planeetan Operations tiimi tulee vastaamaan käyttöpalveluidemme häiriöttömästä toiminnasta”, tiivistää Ch5 Finlandin liiketoimintajohtaja Seppo Sivula yhdistymisen hyödyt.

Asiakkaat tarvitsevat kokonaisvaltaisempaa palvelua digitalisoituvassa maailmassa liiketoiminnan siirtyessä yhä enemmän verkkoon. Asiakaskokemus, käytettävyys, ajantasaisuus, saavutettavuus sekä jatkuva tavoitteellinen kehittäminen ovat elintärkeitä menestyvälle verkkopalvelulle.

”Tahtotilamme on toimia asiakkaidemme valmentajina, jotka huolehtivat siitä, että verkkopalveluun kohdistettu investointi pistetään myös tuottamaan. Tähän liittyy oleellisesti ennakoiva huolenpitomme, jossa kehitämme asiakkaan kanssa verkkopalvelua eteenpäin ja valvomme toimivuutta”, kertoo Planeetan toimitusjohtaja Lauri Kasti.

LIIKETOIMINTAKAUPAT VAHVISTAMASSA SUUNTAA JA OSAAMISTA

Systemaattiset liiketoimintakaupat ovat vahvistaneet henkilöstöämme sekä osaamistamme huikeasti.

”Strategianamme on keskittyä asiakkaidemme verkkoläsnäolon parantamiseen sekä tuottaa palveluita, joiden toiminta ja kustannukset ovat ennakoitavissa ja mitattavissa selkeillä mittareilla. Viimeisen vuoden liiketoimintakaupoilla olemme luoneet edellytyksiä huipputiimin rakentamiselle, jossa on huomioitu osaaminen alustoista sekä verkkopalveluiden rakentamisesta”, Lauri Kasti toteaa.

Ch5 Finland on digitaalisten sisältöjen ja palveluiden kumppani sekä datan visualisoinnin asiantuntijayritys. Palvelut helpottavat asiakkaille tärkeän tiedon esittämistä, ylläpitoa ja jakamista verkossa. Ch5 Finland tuottaa verkkopalveluita Liferay Portal ja WordPress -alustoille. Yritys on perustettu vuonna 1998.

Ch5 Finlandin toiminta jatkuu omana liiketoimintayksikkönä ja Seppo Sivula jatkaa Ch5 Finlandin liiketoimintajohtajana.

Planeetta Internet Oy on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja yksi Suomen suurimmista verkkotunnus- ja hostingpalveluiden tarjoajista. Tällä hetkellä Planeetta Internetillä on yli 15 000 yritysasiakasta, 45 työntekijää ja toimipisteet Helsingissä, Turussa, Rovaniemellä sekä Joensuussa.