Planeetta Jelastic on nyt Cloudplatform

Cloudplatform - Part of Planeetta

Planeetta julkaisi vuonna 2012 ensimmäisen kotimaisen Platform-as-a-Service pilvipalvelun yhteistyössä yhdysvaltalaisen Jelastic-startupin kanssa. Tuhannet projektit ovat löytäneet kotinsa palvelusta ja asiakkaamme ovat ottaneet sen omakseen näiden kuuden vuoden aikana.

Cloudplatform – Part of Planeetta

Planeetan laajan palveluvalikoiman keskellä PaaS-palvelustamme viestiminen on ollut ajoittain hankalaa. Siksi julkistimme tänään sille uuden ilmeen ja nimen – Cloudplatform. Palvelu on edelleen Planeetan tuottama ja sen moottorina toimii jatkossakin Jelastic. Sama tuttu asiantuntijoidemme porukka palvelee teitä kuten aiemminkin.

Tehoa ja tietoturvaa – tuttuun hintaan

Cloudplatformin lanseerauksen myötä julkaisimme myös uusia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla heti kaikille asiakkaillamme. Uudet ympäristöt perustetaan nyt automaattisesti tänään avatulle Helsinki (SSD) -regionille, jossa on käytössä muun muassa nopeat SSD-levyt, datan AES-256 salaus ja uusimmat Intel Xeon -suorittimet.

Lue lisää

Pilvipalveluja riittää.

Miksi valita juuri Cloudplatform lukuisten eri palvelujen joukosta? Tässä kymmenen syytä.