Planeetta vahvistaa digitaalisten palveluiden liiketoimintaa

Kotisivut ja webhosting

Planeetta Internet Oy on ostanut Soprano Commerce Oy:ltä (Ambientia) Composer-kotisivupalvelun liiketoiminnan. Liiketoimintakaupassa Soprano Commerce Oy:n kotisivuliiketoiminnan asiakassopimukset ja -ratkaisut siirtyivät 14.5.2018 Planeetalle. Kaupalla ei ole ollut vaikutusta asiakkaiden palveluiden toimintaan.

Liiketoimintakauppa on jatkumoa Planeetan tavoitteille kasvattaa digitaalisten palveluiden markkinaosuutta. Keskitämme digitaalisten palveluiden kehittämistä ja tuotantoa SiteFactory-palveluumme, joka yhdistyi osaksi Planeettaa aiemmin tänä vuonna.

SiteFactory-palvelutiimimme auttaa yrityksiä parempaan näkyvyyteen verkossa. Asiakkainamme on niin yhden henkilön yrityksiä kuin pörssiyhtiöitä. Verkkopalvelut toteutetaan avoimeen lähdekoodiin pohjautuvalle WordPress-julkaisualustalle. Otamme myös vastuun julkaisujärjestelmän ylläpidosta. Tutustu SiteFactoryn palveluihin tästä.