Tekninen ongelma yhdellä Planeetta Sähköposti -palvelimista

Planeetta Sähköposti -palvelussa on havaittu ongelma, joka vaikuttaa osaan asiakkaidemme sähköpostilaatikoista. Vika koskee yhtä postipalvelinta ja ongelmaa selvitetään parhaillaan.

Ongelmat ilmenevät vain osalla asiakkaista ja ne voivat jäädä huomaamatta epäsäännöllisyytensä vuoksi. Ongelma esiintyy webmail-käyttöliittymässä kirjautumisongelmina ja automaattisina uloskirjautumisina. Sähköpostiohjelmissa viestien lähtemisessä ja saapumisessa on havaittavissa viivettä.

Pahoittelemme ongelmasta aiheutuvaa haittaa.


Päivitys 23.03.2018 kello 15.30

Olemme saaneet paikallistettua ja korjattua sähköpostipalvelintamme haitanneen ongelman.  Palvelinta tarkkaillaan aktiivisesti varsinkin tulevan viikonlopun aikana, mutta ongelman ei uskota enää uusiutuvan.

Pahoittelemme suuresti tästä ongelmasta aiheutunutta haittaa. Ongelmaa on tutkittu oman teknisen osastomme sekä palvelun kehittäjän toimesta aktiivisesti, mutta valitettavasti ongelman juurisyyn selvittämisessä kesti normaalia kauemmin.

Mikäli havaitsette palvelunne käytössä vielä ongelmia niin olkaa yhteydessä meihin täyttämällä vikailmoituslomake sivuiltamme tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen vikailmoitus@planeetta.fi.