Planeetta Kotisivut ja Planeetta Kotisivut Mini -palveluissa huoltokatko 21.3.2018

Planeetta Kotisivut-palvelussamme on huoltokatko tiistaina 10.5.2016 alkaen kello 10.00. Huoltokatko koskee 30.4.2014 jälkeen käyttöön otettuja Planeetta Kotisivut sekä Planeetta Kotisivut Mini-palveluja.

Huoltokatkon aikana Planeetta Kotisivut päivitetään uuteen versioon.

Huoltoikkuna kestää arviolta noin viisi tuntia. Tänä aikana kotisivujen päivittämiseen tarkoitettu työkalu ei ole käytössä, eikä muutosten tekeminen omiin kotisivuihin ole mahdollista. Huoltoikkuna ei vaikuta kotisivujen toimintaan, joten kotisivusi näkyvät normaalisti koko huoltoikkunan ajan.

Mikäli palvelussanne ilmenee ongelmia päivityksen jälkeen, pyydämme teitä tekemään vikailmoituksen joko sähköpostilla osoitteeseen vikailmoitus@planeetta.net tai kotisivujemme vikailmoituslomakkeella.