Vikatilanne Jelastic-palvelussa 21.12.17

Jelastic-palveluissa on havaittu vikatilanne tiistaina 19.12. iltapäivästä. Ongelma vaikuttaa ympäristöjen tietokantayhteyksiin, jotka katkeavat kesken latauksen ja aiheuttavat näin ongelmia palvelun toiminnassa.

Päivitys 20.12. kello 10.15:
Tietokantayhteyskatkaisujen määrää saatiin laskettua huomattavasti tiistai-iltana noin kello 22 jälkeen, mutta ongelmaa on silti esiintynyt tänään aamusta vaihtelevasti. Yhteydet tietokantaan toimivat parhaiten käyttämällä tietokantapalvelimen ip-osoitetta yhteysosoitteena palvelinnimen sijaan (DB_HOST).

Vikatilannetta ratkotaan parhaillaan yhteisvoimin Planeetan ja Jelasticin kanssa.

Päivitys 20.12. kello 17.25
Palvelussa olleet toimintahäiriöt on kaikilta osin korjattu ja  toiminta varmistettu normaaliksi. Palvelun valvontaa on tehostettu, jotta jatkossa saadaan kiinni nopeammin toimintahäiriöt, jotka eivät koske koko Jelastic -alustaa. Pahoittelemme ongelmasta aiheutunutta haittaa.