Ongelma verkkoyhteyksissä pe 17.11.2017 kello 11.45-11.50

Osassa asiakkaidemme palveluita ilmeni odottamaton laatupoikkeama perjantaina 17.11.2017 kello 11.45-11.50 välisenä aikana. Verkkoyhteyksissä ilmenneen ongelman vuoksi asiakkaidemme palveluiden verkkoyhteyssä ilmeni lyhyt katkoks mainitulla aikavälillä.

Ongelma on korjattu eikä sen odoteta enää uusiutuvan. Selvityksiin ja toimenpiteisiin vastaavan ongelman estämiseksi jatkossa on ryhdytty. Pahoittelumme aiheutuneesta haitasta.


There was an unexpected temporary degradiation in some services of our customers on Friday 17th of November 2017 starting at 11.45 AM and lasting until 11:50 AM Finnish time. A network connectivity issue caused short unavailability of the services during that time.

The problem has been fixed and it is not expected to occur again. The investigation and measures to prevent such a problem in the future has been started already. We are sorry for the inconvenience.