Kasvu Openin kasvupolku kiihdyttää Planeetan kasvua

Kasvu Open 2017

Planeetta on raivannut tiensä Kasvu Open 2017 kasvuyrityskilpailun 100 finalistin joukkoon. Planeetalla on pitkän linjan kokemus yritysostolla kasvamisesta, jota Kasvu Openin Kasvupolku on vahvistanut entisestään.

Mikä on Kasvu Open ja kasvupolku?

Kasvu Openin Kasvupolku on kasvua tavoitteleville yrityksille suunnattu ohjelma, joka tarjoaa monipuolista tukea kasvuun asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kasvu Open tarjoaa sparrausta, rahoittajia sekä muuta osaamista, jotta mukana olevat yritykset saisivat mahdollisimman hyvät avut kasvusuunnitelmiinsa. Kasvu Openissa yritysten tukena toimivat sparraajat eli ”myllärit” ovat Suomen menestyneimpiä yrittäjiä, markkinoijia, enkelisijoittajia, myynnin osaajia ja kansainvälistymisen asiantuntijoita.

Kasvu Open ruokkii kasvua

Osallistuminen Kasvu Openiin on mahdollistanut sparraamisen eri alojen asiantuntijoiden sekä muiden kasvupolkuun osallistuneiden yritysten kanssa. Tämä on entisestään innostanut ja inspiroitunut meitä sekä vauhdittanut kasvuamme. Kasvu on myös luonut meille entistä osallistuvampaa yrityskulttuuria ja rikkonut tiimien rajoja niin, että kaikki halukkaat osallistuvat mm. yrityksen ja palveluiden kehittämiseen. Kuluvan vuoden aikana Planeetta on tehtyjen liiketoimintaostojen avulla kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Yritysostojen myötä tiimimme on vahvistunut entisestään ja meille onkin siirtynyt kauppojen yhteydessä kymmenen rautaista asiantuntijaa. Helsingin Ruskeasuolla sijaitsevan päätoimipaikkamme lisäksi olemme avanneet toimipisteet myös Turkuun ja Rovaniemelle.

Asiakaskokemus avaimena menestykseen

Planeetta on onnistuneesti lunastanut paikkansa suurimpana kotimaisessa omistuksessa olevana webhotellina. Vastaamme reilun 30 000 verkkotunnuksen ylläpidosta ja asiakkaita meillä on pitkälti yli 20 000. Asiakkaiden liiketoiminnan siirtyessä yhä enemmän verkkoon, edellytetään pilvipalveluilta entistä suurempaa toimintavarmuutta asiakaspalvelun laadusta ja saatavuudesta tinkimättä. Tiedämme, että kasvu ja asiakaspalvelu kulkevat käsi kädessä. Ostokohteiden valinnassa arvioimme potentiaalisten yritysten kulttuuria, asiakastyytyväisyyttä ja palveluhenkisyyttä. Planeetan menestyksen rakennuspalikat koostuvat avoimesta yrityskulttuurista, palkitusta kotimaisesta asiakaspalvelusta sekä kuuntelevasta ja kehittyvästä tiimistä.

Kasvu Open -infografiikka

Voimme ehdottomasti suositella Kasvu Openia yrityksille, joiden tavoitteena on kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Kasvu Open toimii oivallisena tukena tiellä tähtiin!