Planeetta mukana Kasvu Openin sparrauksessa

Osallistumme Kasvu Openin järjestämään Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolku®-sparraukseen. Mukaan valittiin 30 yritystä eri puolilta Suomea. Sparrauksesta haemme oppia ja vinkkejä kasvamiseen yritysostojen kautta.

”Yritysjärjestelyissä meitä kiinnostaa erityisesti uusien hosting-alan osaajien integrointi osaksi Planeetan tiimiä. Osaajista on huutava pula ja ilman riittäviä henkilöstöresursseja on vaikea saavuttaa merkittävää kasvua”, sanoo toimitusjohtaja Lauri Kasti.

Kasvu Open auttaa suomalaisia kasvunnälkäisiä pk-yrityksiä kasvamaan yrityksen koosta tai iästä riippumatta. Vuonna 2017 tavoitteena on antaa maksutta sparrausta 450 yritykselle yli tuhannen asiantuntijan voimin 30 Kasvupolulla. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2017, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.

Kasvu Openin tiedote, jossa lista mukaan valituista yrityksistä