Ongelma verkkoyhteyksissä pe 18.11.2016 kello 14.35-14.50

Asiakkaidemme palveluissa ilmeni odottamaton laatupoikkeama perjantaina 18.11.2016 kello 14.35-14.50 välisenä aikana. Verkkoyhteyksissä ilmenneen ongelman vuoksi asiakkaidemme palveluiden verkkoyhteydet toimivat normaalia hitaammin tai niissä ilmeni katkoksia mainitulla aikavälillä.

Ongelma on korjattu eikä sen odoteta enää uusiutuvan. Selvityksiin ja toimenpiteisiin vastaavan ongelman estämiseksi jatkossa on ryhdytty. Pahoittelumme aiheutuneesta haitasta.


There was an unexpected temporary performance degradiation in the services of our customers on Friday 18th of November 2016 starting at 2:35 PM and lasting until 2:50 PM Finnish time. A network connectivity issue caused poor performance or intermittent unavailability of the services during that time.

The problem has been fixed and it is not expected to occur again. The investigation and measures to prevent such a problem in the future has been started already. We are sorry for the inconvenience.