Ongelma verkkoyhteyksissä ke 22.6.2016 kello 18.45-19.05

Asiakkaidemme palveluissa ilmeni odottamaton katkos keskiviikkona 22.6.2016 kello 18.45-19.05 välisenä aikana. Verkkoyhteyksissä ilmenneen ongelman vuoksi asiakkaidemme palveluihin ei saanut normaalisti yhteyttä tuolla aikavälillä.

Ongelma on korjattu eikä sen odoteta enää uusiutuvan. Selvityksiin ja toimenpiteisiin vastaavan ongelman estämiseksi jatkossa ryhdytään välittömästi. Pahoittelumme aiheutuneesta haitasta.


There was an unexpected downtime in the services of our customers on Wednesday 22nd of June 2016 starting at 8:45 PM and lasting until 7:05 PM Finnish time. A network connectivity issue caused the unavailability of the services during that time.

The problem has been fixed and it is not expected to occur again. The investigation and measures to prevent such a problem in the future will be started immediately. We are sorry for the inconvenience.