Planeetta Internet ostaa Mediataivaalta Kotisivupojat-liiketoiminnan

Kotisivupojat ja Planeetta Internet

Planeetta Internet Oy on ostanut Mediataivas Oy:n Kotisivupojat-liiketoiminnan.

Kotisivupojat on käyttänyt jo aikaisemmin Planeetta Internetin kapasiteetti-, ylläpito- ja valvontapalveluita kotisivupalveluidensa tuottamisessa. Kaupan myötä Planeetta Internet vastaa palveluiden teknisen ylläpidon lisäksi myös asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta ja laskutuksesta.

Kaupalla Planeetta Internet vahvistaa kotisivupalveluiden valikoimaansa.

Planeetta Internet Oy:n tarjoamat palvelut jakautuvat verkkotunnus- ja hosting-liiketoimintoihin. Verkkotunnusliiketoiminta tarjoaa helppokäyttöisiä palveluita verkkotunnusten, sähköpostien ja kotisivujen hallintaan. Hosting-liiketoiminta kattaa kotimaisen joustavan palvelinkapasiteetin sekä asiantuntija-, ylläpito- ja tukipalvelut. Planeetta Internet on suomalainen toimivan johdon omistama vuonna 2002 perustettu yritys.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta:
Lauri Kasti, Planeetta Internet toimitusjohtaja, puh. +358 10 525 1458, lauri.kasti@planeetta.net