Osallistu Parhaat Synttärit Ikinä -kampanjaan

Parhaat Synttärit Ikinä!

Parhaat Synttärit Ikinä! -kampanja auttaa niitä lapsiperheitä, joilla ei ole varoja toteuttaa lapselleen unelmien syntymäpäiväjuhlia. Parhaatsynttaritikina.fi-sivuston kautta voi laatia ja selata synttäri-ilmoituksia sekä osallistua synttäreiden järjestämiseen. Kuka tahansa voi tukea synttärisankarin perhettä osallistumalla syntymäpäivien järjestämiseen lahjoittamalla lahjoja, tarvikkeita tai tarjottavia. Kampanja on yksityishenkilön ylläpitämä ja se on kerännyt jo yli 15 000 tykkääjää Facebookissa.

Parhaat Synttärit Ikinä!Planeetta Internet tukee hanketta tarjoamalla kampanjasivustolle ylläpidetyn pilvialustan. Sivuston kampanjalle toteutti ja lahjoitti Verkkojulkaisut.

Osallistu ja mahdollista yhä useammalle lapselle ikimuistoiset syntymäpäivät!

Kampanja Facebookissa:
www.facebook.com/parhaatsynttaritikina

Kampanjasivusto:
www.parhaatsynttaritikina.fi