Planeetta Internet ostaa LemonEntryn hosting liiketoiminnan

Planeetta Internet OyPlaneetta Internet Oy on ostanut LemonEntry Networkin hosting-liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan yhteydessä LemonEntryn hostingpalveluiden asiakkaat siirtyvät Planeetta Internet Oy:lle. Kaikki asiakkaiden palvelut jatkuvat normaalisti ilman muutoksia sopimuksiin tai hintoihin. Liiketoimintakaupan yhteydessä Planeetta Internet Oy:n palvelukseen siirtyy LemonEntryn toimitusjohtaja Pekka Leppänen.

LemonEntryn hostingpalveluiden asiakkaat siirtyvät käyttämään Planeetan palvelinjärjestelmiä. Palvelimet sijaitsevat Helsingissä hyvien kuituyhteyksien äärellä sekä vikasietoisen palvelinarkkitehtuurin päällä. Tämä takaa siirtyville asiakkaille parhaan mahdollisen toimivuuden ja kotimaisen osaamisen. Mahdollisista palveluiden teknisistä muutoksista tiedotetaan asiakaskohtaisesti.

Jatkossa Planeetta Internet vastaa asiakkaiden asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta ja laskutuksesta.

”Ostettu LemonEntryn liiketoiminta vahvistaa asemaamme meille tärkeissä kasvu- ja start-up-yritysten asiakassegmentissä. Olemassa olevien asiakassuhteiden lisäksi saamme tärkeää tietotaitoa, jota voimme hyödyntää omaa palveluportfoliotamme täydentäessämme.”, sanoo Planeetta Internet Oy:n toimitusjohtaja Lauri Kasti.

”Liiketoimintakauppa Planeetta Internet Oy:n kanssa on loistava mahdollisuus tuoda paikallista huippuosaamista kasvuyrityksille. Planeetan laitesali sijaitsee aivan FICIX-yhteyksien juuressa, tarjoten parhaan mahdollisen vasteajan seuraavan sukupolven Internet-palveluille. Tästä sekä monesta muusta syystä näimme Planeetan olevan paras mahdollinen jatkaja hosting-palveluidemme parissa.”, sanoo Pekka Leppänen.

Planeetta Internet Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen palveluntarjoaja. Planeetta Internet tarjoaa kotimaista hosting-kapasiteettia sekä asiantuntija-, ylläpito- ja tukipalveluita. Järeiden pilvipalveluiden lisäksi tarjoamme yrityksille helppokäyttöisiä palveluita verkkotunnusten, sähköpostien ja kotisivujen hallintaan.

LemonEntry on vuonna 2009 perustettu korkeankäytettävyyden hostingpalveluita tuottava yritys. LemonEntryn tuotteet ovat suunniteltu kansainvälisille kasvuyrityksille sekä liiketoimintaa aloittaville ns. start-up yrityksille. Kaikki käytössä olevat järjestelmät ovat suunniteltu ajatellen nykymaailman tarpeita. Palveluissa käytetään ainoastaan Enterprise-tason laitteistoa, vähintään kahdennettuja verkkoyhteyksiä sekä kansainvälisesti hyvissä solmukohdissa olevia laitesaleja.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta:

Pekka Leppänen, LemonEntry toimitusjohtaja, puh. +358 10 292 3451, pekka@lemonentry.eu
Lauri Kasti, Planeetta Internet toimitusjohtaja, puh. +358 10 525 1458, lauri.kasti@planeetta.net