Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Planeetta internet on vuonna 2002 perustettu hosting- ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys ja on osa kansainvälistä Loopia Groupia. Loopia Group on eurooppalainen verkko- ja hosting-palveluita tarjoavat yritys, jonka liiketoiminta keskittyy Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Iso-Britanniassa, Unkarissa, Alankomaissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa. Yrityksen tärkeimmät brändit ovat Loopia, Active24, Websupport ja Planeetta.

Planeetta Internet Oy on Suomen suurin hosting-palvelujen tarjoaja. Yritykseen kuuluu Hostingpalvelu.fi Domainhotelli.fi, Planeetta.fi ja Webhotellit.com -palvelut, joiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään verkossa. Planeetta on vastuullinen toimija, joka pyrkii minimoimaan palveluidensa tuottamiseen käytettyjen palvelinsalien hiilidioksidipäästöt.

Planeetta työpaikkana

Planeetassa työskennellään asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen ja myynnin parissa. Jokaisessa roolissa keskiössä on asiakas ja asiakkaan palveluistamme saama hyöty liiketoiminnalleen. Työskentely meillä vaatii uskallusta tarttua haasteisiin, tiimitaitoja, malttia tehdä helpoimmatkin työt huolellisesti sekä kykyä katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Rovaniemellä, mutta töitä voi tehdä myös etänä.

Työympäristömme on nuorekas ja moderni. Tarjoamme hyvät työvälineet, tiimin tuen, asiallisen palkan, työterveydenhuollon, lounasedun sekä hammashuollon työsuhde-etuina.