Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tekninen asiakasneuvoja

Etsimme kasvavaan hosting- ja webtuotanto liiketoimintaamme uutta kokopäiväistä asiakaspalvelun ammattilaista, joka on valmis kohtaamaan arkipäivän suuret ja pienet web hosting -haasteet. Olemme matala organisaatio, jossa työskentelemme itseohjautuvasti, arvostamme monipuolista osaamista ja erilaisia taustoja sekä luotamme jokaisen kykyyn tehdä omaan työhönsä liittyviä päätöksiä. Pääkallopaikkanasi voi toimia joko Helsingin tai Rovaniemen toimipisteemme, mutta perehdytys järjestetään Helsingissä.

Jätä hakemus

Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli haluat osaksi tiimiämme, koet hallitsevasi tarvittavat taidot ja sinulla on asenne kohdallaan.

Jätä avoin hakemus

Planeetta työpaikkana

Planeetassa työskennellään asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen ja myynnin parissa. Jokaisessa roolissa keskiössä on asiakas ja asiakkaan palveluistamme saama hyöty liiketoiminnalleen. Työskentely meillä vaatii uskallusta tarttua haasteisiin, tiimitaitoja, malttia tehdä helpoimmatkin työt huolellisesti sekä kykyä katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta.

Työt teemme pääsääntöisesti toimistolla (Helsinki, Joensuu tai Rovaniemi), mutta myös etätyöpäiviä on mahdollista tehdä työtehtävien salliessa.

Työympäristömme on nuorekas ja moderni. Tarjoamme hyvät työvälineet, tiimin tuen, asiallisen palkan, työterveydenhuollon, lounasedun sekä hammashuollon työsuhde-etuina.