Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Planeetta internet on vuonna 2002 perustettu hosting- ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys ja on osa kansainvälistä Loopia Groupia. Loopia Group on eurooppalainen verkko- ja hosting-palveluita tarjoavat yritys, jonka liiketoiminta keskittyy Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Iso-Britanniassa, Unkarissa, Alankomaissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa. Yrityksen tärkeimmät brändit ovat Loopia, Active24, Websupport ja Planeetta.

Planeetta Internet Oy on Suomen suurin hosting-palvelujen tarjoaja. Yritykseen kuuluu Hostingpalvelu.fi Domainhotelli.fi, Planeetta.fi ja Webhotellit.com -palvelut, joiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään verkossa. Planeetta on vastuullinen toimija, joka pyrkii minimoimaan palveluidensa tuottamiseen käytettyjen palvelinsalien hiilidioksidipäästöt.

Etsimme joukkoomme

Business Developer

Helsingin toimipisteeseen

Oletko digitaalisten palveluiden ammattilainen, joka syttyy uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja implementoinnista? Oletko vahva tunnistamaan kaupallista potentiaalia ja uudistamaan toimintaa? Onko sinussa draivia ja optimismia: näet haasteissa mahdollisuuksia, ongelmanratkaisu sujuu luontevasti ja nautit nähdessäsi työsi tulokset?

Haettava tehtävä

Etsimme muutosta ajavaan kehitystiimiimme Business Developer:ia kehittämään vastuualueesi liiketoimintaa kohti kannattavaa kasvua. Vastuualueellesi kuuluvat suurimpien asiakkaidemme hyödyntämät Managed Services -palvelut ja tuotteet, skaalatuvat ja yksilölliset palvelin- ja pilviratkaisut. Tuot vahvan kaupallisen näkemyksen ja kokemuksen tiimimme tekemiseen. Tulet työskentelemään tiiviisti asiakkaidemme, kumppaniverkostomme ja teknisen kehitystiimin kanssa, johtaen kaupallista kehitys- ja asiakastyötä itsenäisesti. Tukenasi on organisaatiomme muut tiimit Suomessa ja muissa maissa. Tehtäväsi on omalta osaltasi varmistaa, että tarjoamamme on asiakaskokemukseltaan, kilpailukyvyltään ja kannattavuudeltaan markkinoiden paras.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja joustavan työn vahvassa kasvussa olevassa ja alansa suurimmassa yrityksessä. Planeetta Internet Oy toimii vastuullisesti ilmaston hyväksi mitätöimällä toiminnassa syntyvät CO2 -päästöt. Olet keskeisessä asemassa strategian sekä kasvutavoitteiden toteutumisessa.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme erinomaiset luontoisedut (mm. laaja työterveyshuolto sekä liikunta- ja lounasedut) sekä viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla. Työ on itsenäistä ja joustavaa: käytössä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 30.11.2021 mennessä salla.vainionpaa@planeetta.fi
Mahdollisiin kysymyksiin tehtävästä vastaa Head of Business Development, Salla Vainionpää p. 040-3572543 arkisin klo 10-12

Planeetta työpaikkana

Planeetassa työskennellään asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen ja myynnin parissa. Jokaisessa roolissa keskiössä on asiakas ja asiakkaan palveluistamme saama hyöty liiketoiminnalleen. Työskentely meillä vaatii uskallusta tarttua haasteisiin, tiimitaitoja, malttia tehdä helpoimmatkin työt huolellisesti sekä kykyä katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Rovaniemellä, mutta töitä voi tehdä myös etänä.

Työympäristömme on nuorekas ja moderni. Tarjoamme hyvät työvälineet, tiimin tuen, asiallisen palkan, työterveydenhuollon, lounasedun sekä hammashuollon työsuhde-etuina.