Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Planeetta internet on vuonna 2002 perustettu hosting- ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys ja on osa kansainvälistä Loopia Groupia. Loopia Group on eurooppalainen verkko- ja hosting-palveluita tarjoavat yritys, jonka liiketoiminta keskittyy Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Iso-Britanniassa, Unkarissa, Alankomaissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa. Yrityksen tärkeimmät brändit ovat Loopia, Active24, Websupport ja Planeetta.

Planeetta Internet Oy on Suomen suurin hosting-palvelujen tarjoaja. Yritykseen kuuluu Hostingpalvelu.fi, Domainhotelli.fi ja Planeetta.fi, joiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään verkossa. Planeetta on vastuullinen toimija, joka pyrkii minimoimaan palveluidensa tuottamiseen käytettyjen palvelinsalien hiilidioksidipäästöt.

Asiakaspalveluneuvoja

Etsimme kasvavaan hosting- ja webtuotanto liiketoimintaamme uutta kokopäiväistä asiakaspalveluneuvojaa, joka on valmis kohtaamaan arkipäivän suuret ja pienet web hosting -haasteet. Olemme matala organisaatio, jossa työskentelemme itseohjautuvasti, arvostamme monipuolista osaamista ja erilaisia taustoja sekä luotamme jokaisen kykyyn tehdä omaan työhönsä liittyviä päätöksiä. Varsinainen toimistotilamme sijaitsee Helsingissä, mutta tarvittaessa myös muilta paikkakunnilta etätyöskentely on mahdollista. Perehdytys suoritetaan Helsingissä.

Voit olla vaikka teknisen alan vastavalmistunut opiskelija tai jo aikaisemmin jonkin verran alan työkokemusta kerryttänyt alan ammattilainen.
Tärkeintä meille on, että olet ennen kaikkea innokas oppimaan uutta, ymmärrät asiakkaan tarpeet ja haluat aina löytää asiakkaan tilanteeseen soveltuvan ratkaisun. Muut yrityksemme asiantuntijat ovat rinnallasi aina ensimmäisestä päivästä lähtien aina todellisiin tulikokeisiin asiakaskontaktien lisääntyessä.

Työtehtävät

Tärkeänä osana tiimiämme edustat meitä ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä asenteellasi, opastat palveluidemme käytössä ja käyttöönotossa, ratkaiset ongelmia ja vastaat peruspalveluiden, kuten webhotellipalveluiden käyttöönotosta.
Osaat neuvoa ymmärrettävästi kotisivu-, sähköposti- ja muihin hosting-palveluiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä asiakkaitamme niin puhelimitse, sähköpostitse kuin mahdollisesti chat-palvelulla.

Asiakaspalveluasenne, kyky oppia uutta nopeasti sekä monipuoliset ongelmanratkaisukyvyt ovat ehdottomia valtteja tehtävässäsi.

Odotamme

Asiakaspalveluhenkisyyttä
Sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista sekä kirjallista taitoa
Nopeaa oppimiskykyä
Oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja

Arvostamme
Aiempaa työkokemusta hosting-palveluntarjoajan palveluksessa
Yleisimpien julkaisuhallintajärjestelmien tuntemusta (WordPress, Joomla, Drupal)
Hallintapaneelijärjestelmien tuntemus (cPanel, Plesk)

Tarjoamme
Mielenkiintoisia ja vaihtelevia haasteita
Kehittymistä tukevan moniprojektiympäristön
Kivat kollegat ja monipuoliset asiakkuudet
Nykyaikaiset työvälineet
Lounasedun
Kattavat työterveyshuollon palvelut

Aloitus: Sopimuksen mukaan / Mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika työvuorojen mukaan:
Perehdytysjakson aikana arkisin klo 8-18 välisenä aikana
Perehdytyksen jälkeen työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin 8-18 välisenä aikana

Työn kesto: Koeajan (6kk) jälkeen jatkuva

Työmäärä: 37,5 tuntia viikossa

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Planeetta Internet Oy:ssä Toni Uusvuo: toni.uusvuo@planeetta.fi

Tehtävää hakiessa lähetäthän hakemuksen, CV:n (PDF-muodossa) sekä palkkatoiveen sähköpostitse osoitteeseen toni.uusvuo@planeetta.fi.

Planeetta työpaikkana

Planeetassa työskennellään asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen ja myynnin parissa. Jokaisessa roolissa keskiössä on asiakas ja asiakkaan palveluistamme saama hyöty liiketoiminnalleen. Työskentely meillä vaatii uskallusta tarttua haasteisiin, tiimitaitoja, malttia tehdä helpoimmatkin työt huolellisesti sekä kykyä katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Joensuussa, mutta töitä voi tehdä myös etänä.

Työympäristömme on nuorekas ja moderni. Tarjoamme hyvät työvälineet, tiimin tuen, asiallisen palkan, työterveydenhuollon, lounasedun sekä hammashuollon työsuhde-etuina.