Plusdial – Mobiililippujen edelläkävijä uudisti sivustonsa

Plusdial – Mobiililippujen edelläkävijä uudisti sivustonsa

Maailman ensimmäiset mobiililiput julkiseen liikenteeseen jo v. 2002 tuottanut Plusdial Oy tarjoaa julkisen liikenteen toimijoille mobiililippualustaa, jolla voidaan tuottaa ja laskuttaa digitaalisia matkalippuja integroiden toimijan omat järjestelmät sekä omat tai ulkopuoliset sovellukset ja maksujärjestelmät.

Plusdial valitsi Planeetan toteuttamaan verkkosivuston uudistuksen.

Plusdial Oy uudisti liiketoimintastrategiaansa ja sen myötä palvelutarjontansa asiakkaille. Sivujen päivittämisen tavoitteena oli päivittää sanomamme, nykyaikaistaa esitystapaa, parantaa navigointia sivuilla ja sivujemme osuvuutta hakukoneiden hakutuloksissa, sekä saada ”kauempaa katsovaa” näkökulmaa siihen, kuinka yhtiömme tuotteen esittely saadaan helpommin ymmärrettäväksi. Toisaalta haluttiin pitää sivut kuitenkin melko yksinkertaisina ja suppeina, jotta myös niiden päivitys olisi sujuvaa itse toteutettuna.

Sivuston uudistusprojektissa nämä tavoitteet saavutettiin. Julkaisualusta tarjosi varsin vähäisellä räätälöinnillä riittävät työkalut erilaisten sivujen, valikoiden ja muiden elementtien toteuttamiseen, ja jo Planeetan tekemä ensimmäinen työversio oli mielestämme varsin lähellä haluamaamme ilmettä. Planeetan asiantuntemusta hyödynnettiin räätälöimällä sivuille laskuri, parantamalla joitakin graafisia elementtejä yleensäkin sekä tarttumalla vinkkeihin sanomamme tekemisessä ymmärrettävämmäksi; monia yksityiskohtia oli helppo tosin parannella itsekin hallintakäyttöliittymän kautta.

Projekti pysyi hyvin budjetissa ja aikataulussa, ehkä suureksi osaksi siksi, että kommunikointi palavereissa ja sähköpostitse toimi hyvin.

www.plusdial.net

 

Haluatko uusia verkkosivusi? Teemme kotisivut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Halutessasi vastaamme myös WordPress-sivuston ylläpidosta julkaisun jälkeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!