Honkalampi-säätiö

Honkalampi-säätiö

Honkalampi on laaja-alainen ja useiden eri alojen ammattilaisista koostuva konserni, jonka tarina alkoi jo vuonna 1991. Honkalammen alaisuudessa toimii lukuisia tytäryhtiötä sekä alakonserni Evantia, ja yrityksen valikoimasta löytyy palveluita liittyen asumiseen, työllistämis- ja HR-toimintaan, terapiaan ja kuntoutukseen, henkilökohtaiseen apuun, päihdeongelmiin sekä kommunikaatioon. Yritys työllistää reilut 450 työntekijää valtakunnallisesti.

Palvelut

WordPress-verkkosivut ja WordPress-ylläpito

Asiakkaan tarve ennen projektia

Honkalampi ja sen konserniin kuuluvat yksiköt ja yhtiöt uudistivat ilmeensä keväällä 2018, minkä yhteydessä myös konsernin verkkosivut oli tarpeen päivittää uudistetun ilmeen mukaiseksi. Asiakkaan toiveena oli saada ilmeeltään upea verkkosivukokonaisuus, joka tarjoaa niiden kävijöille informaatiota konsernin eri palveluista selkeästi, mahdollistaa helpon yhteydenoton sekä toimivat helppokäyttöisesti kaikenkokoisilla mobiililaitteilla.

Ratkaisumme

Toteutimme Honkalammen ja sen konserniin kuuluvien Spesio, Juhta, Ehta ja Kostamokoti -tytäryhtiöiden verkkosivut WordPress-alustalle asiakkaan uuden yleisilmeen mukaisesti. Jotta uudistunut ilme pysyy samassa linjassa eri konserniyhtiöiden verkkosivuilla, noudattavat sivustot samaa tyylikästä ulkoasua jokaisen tytäryhtiön omalla väriteemalla! Huomioimme jokaisen asiakkaan tarpeen toteutuksessamme huolella, ja jatkamme tiivistä yhteistyötä kehittämällä yhdessä asiakkaan kanssa sivustoja ja pitämällä ne ajankohtaisina.

Olemme tuottaneet asiakkaalle verkkosivujen lisäksi muun muassa roll-uppeja ja somemateriaalia verkkosivujen ja yrityksen uuden yleisilmeen mukaisesti.

Ratkaisumme Honkalampi-säätiölle on taidonnäyte palveluidemme laajuudesta sekä siitä, kuinka hyvin taidamme erilaisten verkkosivuratkaisujen teon. Esimerkkinä Juhta-sivustolla toimiva tuotejärjestelmä, ja Honkalammen sivujen alla löytyvät yrityksen kehittämiskeskuksetKaski Työvalmennus sekä Salpakankaan Helmi saivat jokainen oman persoonallisen tyylinsä tuomaan selkeyttä eri palveluiden välille.

 

Honkalampi.fi Ehtahenkilostopalvelut.fi Kostamokoti.fi Juhta.fi Spesio.fi EVANTIA.FI

 

Tutustu Planeetan WordPress-kotisivuihin ja WordPress-ylläpitoon.