Auto Aatamila

Palvelut

WordPress-verkkosivut ja WordPress-ylläpito

Asiakkaan tarve ennen projektia

Verrattuna kilpaileviin alansa yrityksiin Auto Aatamila on pieni yritys, ja joskus suurten toimijoiden kanssa voi helposti jäädä vain yhdeksi huomaamattomaksi osaksi bisnestä. Erottuvuus, vahva näkyvyys sekä hyvin toimiva vaihtoautojärjestelmä ovat yrityksen valttikortteja verkossa, ja näihin tarpeisiin olemme vastanneet toteuttamalla ensimmäiselle asiakkaallemme toinen toistaan upeampia verkkosivuratkaisuja jo vuodesta 2000 lähtien.

Ratkaisumme

Olemme olleet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa toteuttamalla ja pitämällä huolen heidän verkkosivuista sekä niiden ylläpidosta, näkyvyydestä sekä nykyaikaisuudesta verkossa. Viimeisimpiin tekemiimme päivityksiin kuuluikin sivujen sekä vaihtoautojärjestelmän uusiminen suositulle WordPress-alustalle, sekä samalla uuden modernin yritysilmeen suunnittelu. Lähtökohtamme on tarjota asiakkaallemme aina parasta palvelua takaamaan heidän yrityksensä menestyksen ja jatkuvuuden myös verkossa.

Heillä on todella hyvä ammattitaito ja he päivittävät tietojaan jatkuvasti. Mikä tärkeintä, kysymyksiin saa aina vastauksen. Teemme yrityksessämme kaiken itse ja meillä on riittävästi työtehtäviä, joten on ehdoton vahvuus, että pystymme luottamaan heihin ja siihen, että he tekevät asiat oikein. Olemme olleet todella tyytyväisiä jälkeen, jota he tuottavat, ja yhteistyön tekeminen on ollut helppoa. Päivitämme itse autot nettiin ja heiltä tulee verkkosivualusta. Me emme ole nettiasiantuntijoita, mutta heiltä saa aina avun. Vaikka nettisivutarjouksia tulee koko ajan muilta toimijoilta, paikallisuus ja aikaisempi yhteistyö ovat olleet ratkaisevia kohdallamme. Kaikkea ei voi netistä ostaa, tarvitaan ihmiskontakteja ja palveluja. Planeetta Internet pitää huolen asiakkaistaan.”

Kalle ja Mia Aatamila
Auto Aatamila -vaihtoautoliikkeen yrittäjät

www.autoaatamila.fi