Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

WordPress-sivustot

Yksilölliset kotisivut yrityksesi tarpeiden mukaan

Teemme yrityksellesi tyylikkäät, käyttäjäystävälliset sekä brändiisi sopivat kotisivut. Sivuston suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan toiveet ja tavoitteet, sekä sivustojen käyttäjien käyttökokemus. Kotisivujen vakio-ominaisuuksia ovat mm. tyylikäs ulkoasu, helppo sisällönhallinta, mobiilioptimointi ja hakukoneoptimointi.

Vastaamme myös sivuston ylläpidosta varmistaen, että sivustosi tietoturva ja toimivuus ovat kunnossa myös sivuston julkaisun jälkeisinä kuukausina ja vuosina.

Näyttävä ulkoasu myös mobiililaitteilla

Sivuston ulkoasun lähtökohtana voi olla yrityksesi graafinen ohjeisto, aikaisempi markkinointimateriaali tai suunnittelu voidaan aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Saat meiltä ehdotuksen ulkoasusta, jota voidaan jalostaa toiveidesi mukaisesti. Lähtökohtamme on tehdä kotisivuista aina käyttäjäystävälliset sekä mobiilioptimoidut.

Helppo sivujen hallinta

Sivustot rakennetaan WordPress-julkaisualustalle, jonka ylläpidon kautta sivuston sisältöjen muokkaaminen sekä päivittäminen on helppoa.

Tavoita potentiaaliset kävijät

Teemme aina vähintään perustasoisen hakukoneoptimoinnin sivustollesi, jolloin yrityksesi löytyy sinulle keskeisimmillä sanoilla hakukoneiden hakutuloksissa.

Kävijätilastot

Kävijäseurannalla saadaan kerättyä hyödyllistä tietoa sivustovierailuista, jota voidaan hyödyntää sivuston sisältöjen, toimivuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Olemassa olevan sivuston kehitys

Halutessasi arvioimme voidaanko nykyisiä kotisivujasi päivittää vastaamaan vaatimuksiisi vai onko parempi tehdä kokonaan uusi sivusto.

Oletko valmis tai jopa innostunut aloittamaan?

Jätä meille siis viesti alla olevasta lomakkeesta niin olemme pikaisesti yhteydessä sinuun tai soita meille 0207 431 920 niin aloitetaan tuottoisa yhteistyö!

Tutustu kehitysvaihtoehtoihin

Pyydä tarjous kotisivuista