Case: Management Events

Asiakasesittelyssä Management Events

Planeetta Internet varmistaa Management Eventsin verkkopalveluiden saatavuuden Euroopan laajuisesti

Management Events

Management Events on tapahtumanjärjestäjä, joka tarvitsee ehdottoman luotettavan ja toimivan palvelinympäristön. Yrityksen palvelinjärjestelmää ylläpitää Planeetta Internet, jonka asiantuntijat huolehtivat, että järjestelmä pysyy aina toimintakunnossa ja kehittyy Management Eventsin tarpeiden mukaan.

Management Events järjestää kutsuvierastilaisuuksia, joissa investointipäättäjät ja ratkaisuntarjoajat kohtaavat toisensa. Yrityksen toiminnan tarkoitus on tilaisuuksiensa kautta tukea sekä hankintapäättäjiä ratkaisuntarjoajan valinnassa että palvelun- ja ratkaisuntarjoajia myyntityössä. Vuonna 1994 perustettu Management Events työllistää noin 200 ihmistä kymmenessä eri Euroopan maassa. Heistä noin puolet työskentelee yrityksen pääkonttorilla Helsingissä, jonne on keskitetty myös useimpien muiden maiden kartoitus- ja kutsumistoimintoja. Management Events järjestää vuosittain noin 170–180 tilaisuutta, joihin tyypillisesti osallistuu yli sata tarkkaan valittua hankinnoista vastaavaa kutsuvierasta sekä noin parinkymmenen kumppaniyrityksen edustajia.

Management Eventsin perustehtävä on valita, kutsua ja sitouttaa tärkeät kutsuvieraat osallistumaan tilaisuuteen sekä myydä tilaisuus kumppaneille. Tilaisuuksiin kutsutaan valitun kohderyhmän hankintapäättäjät, joille kumppanit esittelevät ratkaisujaan. Näin kumppaniyritykset pääsevät oikeiden päättäjien puheille, ja kutsuvieraat tutustuvat tarvitsemiaan palveluita toimittaviin yrityksiin. Jokainen Management Eventsin järjestämä tilaisuus tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiseen, alan trendeistä kuulemiseen sekä henkilökohtaisiin tapaamisiin.

Management Events

”Tilaisuutemme ovat maksuttomia kutsuvieraille, jotka saavat tilaisuuksissa tietoa alan uusimmista innovaatioista, toimittajista ja tuotteista. Tarjoamme heille vuoden tehokkainta työpäivää, sillä kutsuvieraat tapaavat yhden tilaisuuden aikana useita mahdollisia yhteistyökumppaneita. Kumppanit puolestaan ostavat pääsyn tilaisuuksiimme, ja pääsevät tapaamaan toimialansa tärkeimpiä päättäjiä, joiden puheille on perinteisin keinoin usein vaikea päästä”, kuvailee Management Eventsin Software Architect Antti Paukku.

Management Eventsin palvelinympäristö vaatii osaavan ylläpidon

Management Eventsin palvelimen ja sen ylläpidon toimittaa Planeetta Internet. Management Events on käyttänyt Planeetan palveluita alihankkijan kautta jo useita vuosia ja ollut suoraan Planeetan asiakkaana vuodesta 2008 asti. Vuonna 2011 Management Eventsin järjestelmä siirrettiin kahdeksan palvelinkoneen muodostamalle pilvipalvelinalustalle. Järjestelmästä haluttiin luoda mahdollisimman luotettava ja vikasietoinen.

”Management Events on kiinnostava asiakas, sillä heillä on toimintaa useassa eri maassa, mutta palvelinjärjestelmää ylläpidetään yhdessä paikassa. Pelkkä laitteisto ei riitä, vaan järjestelmän toimintakunnosta huolehtiminen vaatii ymmärrystä, osaamista ja ylläpitoa. Meillä on asiantuntemusta siitä, miten tällainen järjestelmä pystyy palvelemaan isoa määrää asiakkaita mahdollisimman hyvin”, kertoo Planeetta Internetin toimitusjohtaja Lauri Kasti.

Planeetta Internet takaa, että Management Eventsin palvelinympäristö pysyy toiminnassa ympäri vuorokauden. Jos järjestelmä pettää esimerkiksi laitevian vuoksi, Planeetta saa sen hetkessä takaisin toimintakuntoon. Planeetan asiantuntijat tarkistavat virheilmoitukset, vastaavat huoltotoimenpiteistä ja tarjoavat tasokasta asiakaspalvelua.

”Management Eventsin palvelinympäristössä laitteiden on oltava viimeisen päälle, mutta loppujen lopuksi laitteisto on vain pieni osa prosessia, jolla varmistamme, että kaikki toimii niin kuin pitää. Tarvitaan osaavia ihmisiä, jotka pystyvät konfiguroimaan palvelimia, sillä se ei ole aivan yksinkertainen tehtävä. Lisäksi on oltava riittävästi kokemusta erilaisten yllättävien tilanteiden varalle”, Kasti täydentää.

Palvelimella pyörii kriittinen toiminnanohjausjärjestelmä

Management Eventsille olennaisen tärkeä toiminnanohjausjärjestelmä on sijoitettu Planeetta Internetin palvelimelle. Järjestelmään kytkeytyy myös verkkopalvelu, jonka kautta kutsuvieraat ja kumppanit voivat mm. valmistautua tilaisuuteen ja sopia ennalta henkilökohtaisia tapaamisia. Management Eventsin ohjausjärjestelmän on toimittava nopeasti ja varmasti. Viive näkyisi käyttäjille ja aiheuttaisi yritykselle ylimääräisiä kustannuksia.

"Jos haluaa ostaa puhdasta laskentatehoa ja tallennustilaa, voi sitä ostaa melkein mistä vaan, mutta Planeetta Internetiltä saamme lisäksi asiantuntijapalvelut käyttöömme. Voimme luottaa siihen, että Planeetta hoitaa palvelimeen tarvittavat muutokset ja tekee alustasta niin vakaan, että voimme huoletta pyörittää sen päällä liiketoimintojamme." - Antti Paukku, Software Architect, Management Events

”Toiminnanohjausjärjestelmämme on meille erittäin tärkeä. Jos se ei toimi, sata ihmistä joutuu pyörittelemään peukaloitaan ja toimintamme pysähtyy. Jos verkkopalvelu lakkaisi toimimasta tilaisuuden aikana, se vaikeuttaisi järjestelyitä ja aiheuttaisi meille imagotappiota. Teemme paljon soittotyötä ja kontaktoimme asiakkaitamme sähköpostitse tavoittaaksemme oikeat päättäjät. Kaikki työskentelymme on toiminnanohjausjärjestelmästä riippuvaista, emmekä pääse käsiksi tietoihimme ilman sitä”, Paukku kertoo.

Joustavaa järjestelmää voi muokata ja kehittää

Planeetta Internet takaa Management Eventsin verkkopalveluiden toimintavarmuuden ja saatavuuden. Management Eventsin Antti Paukku on ollut tyytyväinen etenkin Planeetan asiantuntevaan palveluun ja siihen, että voi istua palvelinasiantuntijoiden kanssa samaan pöytään ja saada järkeviä kehitysehdotuksia.

Toiminnanohjausjärjestelmää ja verkkopalveluita kehitetään koko ajan pienissä palasissa. Kevään kuluessa Management Events aikoo uudistaa myös verkkopalvelunsa muun muassa lisäämällä uusia toiminnallisuuksia ja helpottamalla järjestelmän käyttöä tableteilla ja muilla mobiililaitteilla.

Management Events

 

Lisää asiakasesittelyjä

Varusteleka pyörittää suosittua verkkokauppaansa Planeetta Internetin palvelimilla