Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

Sisältövalmennus ja rakennesuunnittelu

Sisältövalmennus ja rakennesuunnittelu

Miten huomioidaan ylläpitäjät, käyttäjät ja hakukone – sisältövalmentaja opastaa hyödyntämään järjestelmän potentiaalin.

Intranetissä sisältö jäsennellään nopea ja sujuva käyttö edellä. Eikä julkisen verkkopalvelun käyttö tästä merkittävästi eroa. Verkossa tulee kuitenkin huomioida myös hakukone, kävijäliikenteen tuojana. Usein haasteena on löytää tasapaino käyttäjä- ja hakukonesuunnatun sisällön välillä.

Planeetan sisältövalmentajaa voi hyödyntää tehokkaana apuna. Asiantuntija ryhmittelee ja kyseenalaistaa vuosien saatossa kerrostuneet sisältörakenteet, ja ehdottaa hyvien käytäntöjen mukaisia ratkaisuja.

Valmentaja myös ohjeistaa sisällöntuotantoon verkkokirjoittamisen ja sujuvan sisällönhallinnan lähtökohdista.

Organisaation ulkopuolisen vetämä sisältötreeni auttaa myös tunnistamaan sisällölliset aukot ja toisaalta sekavuutta aiheuttavan runsaudenpulan. Kohderyhmiä palvelevia ja löydettävyyttä parantavia aihepiirejä tunnistetaan – kenties vaikkapa blogisarjalle teema tai sopiva somestrategia?

Sisällön ensimmäinen tehtävä on löytyä, jotta se tuo kävijöitä, ja vielä tärkeämpi tehtävä on tuottaa haluttu konversio. Tällöin sisältö palvelee sekä sisällöt tuottavaa organisaatiota, että sitä kuluttavaa loppukäyttäjää.

Intramme 16 kohdan navigaatio, jossa piti klikkailla viidennen tason syvyyteen asti, onnistuttiin selkeyttämään seitsemän kohdan ja kahden tason navigaatioksi!

KUNTA