Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

Suunnittelu

Konsultointia suunnitteluvaiheessa

Toteutusprojekti ei ole aina tai ainoa vastaus kaikkeen. Tuemme myös muuta kehitystä – ja kannustamme projektienkin pohjustamista selvityksin ja suunnitelmin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Suunnittelematon tuskin tulee tehdyksi oikein. Tämä on yhtä totta verkkopalvelutoteutuksessa kuin vaikkapa talonrakennuksessa.

Tarvekartoitus on hyvä tehdä joko organisaation sisäisesti tai ulkoisen fasilitaattorin avulla. Tämän jälkeen verkkopalvelulle voidaan asettaa mielekkäät ja priorisoidut tavoitteet, ja vaatimukset, joilla niihin päästään.

Planeetta tarjoaa suunnitteluvaiheen osaamistaan osana projekteja, tai komponentteina konsultin roolissa. Verkkosivuston toteuttaminen uudelleen ei ole aina tai ainoa ratkaisu kaikkeen. Eikä se tuo merkittävää parannusta entiseen, jos esimerkiksi tavoitteet ja sisältö ovat yhtä sekaisin kuin ennenkin.

Ehkäpä nykytilan kartoittaminen tuottaisi toimenpide-ehdotuksena ensisijaisesti esimerkiksi rakennemuutoksia, ulkoasupäivityksen tai sisältöpanostuksia.

Tarvekartoitus

Älä takerru siihen, mitä ennen on ollut tai miten tavallisesti on toimittu. Hyödynnä konsulttiamme tarvekartoitukseen.

Lue lisää

Visuaalinen suunnittelu

Suunnittelemme ulkoasut ja käyttöliittymät osallistavalla prosessilla, jossa päästään aina mieluisaan lopputulokseen.

Lue lisää

Sisältövalmennus ja rakennesuunnittelu

Miten huomioidaan ylläpitäjät, käyttäjät ja hakukone – sisältövalmentaja opastaa hyödyntämään järjestelmän potentiaalin.

Lue lisää

Nykytilakartoitus

Verkkosivuston toteuttaminen uudelleen ei ole aina tai ainoa ratkaisu kaikkeen. Ehkäpä toimenpide-ehdotus olisikin rakennemuutos?

Lue lisää

Konseptisuunnittelu ja vaatimusmäärittely

Kun tarpeet ja tavoitteet on tiedossa, ja teknologia tuttua, on toteutuskelpoisen ratkaisun määrittely sujuvaa.

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaamme pyyntöönne mahdollisimman nopeasti.

Yhteydenotto