Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

Sivustojen toteutus

Sivustojen toteutus

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme asiakkaidemme digitaalisia sivustoja verkossa helpottaen tiedon esittämistä, ylläpitoa ja jakamista, turvallisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Tavoitteenamme on varmistaa asiakkaan kilpailukyky digitaalisissa kanavissa tarjoamalla heille nykyaikaisia ja integroitavia palveluja – sellaisia, jotka auttavat heitä menestymään ja kohtaamaan omat sidosryhmänsä ja asiakkaansa verkossa parhaalla mahdollisella tavalla.

1. Tavoitteellinen toiminta

Olemme kokenut, ketterä ja asiantunteva kumppani, joka on kiinnostunut asiakkaan (liike)toiminnasta, kohdeyleisöstä ja tavoitteista. Perehdymme asiakkaan toimialaan ymmärtääksemme sen merkityksellisyyden verkkopalvelun kohderyhmälle. Vain sitä kautta voimme rakentaa parhaita mahdollisia palveluja ja auttaa löytämään toimivia, erottuvia ja houkuttelevia – tuloksellisia! –  keinoja tiedon digitaaliseen hallintaan ja jakamiseen.

2. Elinkaariajattelu

Asiakkuus on meille enemmän kuin projekti. Tähtäämme pitkään ylläpito- ja jatkokehitys-yhteistyöhön. Näin Asiakkaan verkkopalvelu toimii tarkoituksessaan – ja meille referenssinä – koko elinkaarensa ajan. Jos kehitys päättyy uudistusprojektin lopussa, kokonaisuus pölyyntyy verkon nykykehityksen vauhdissa tuota pikaa. Projektitoimitusten ohella asiakastuki, koulutus ja säännölliset seurantapalaverit asiakkaiden kanssa ovat arkeamme.

3. Kilpailukykyinen hinnoittelu

Olemme vakiinnuttaneet paikkamme avoimeen lähdekoodiin perustuviin WordPress ja Liferay -portaalin Community Edition (CE) -toimittajina. Se tarkoittaa, että asiakkaamme saavat sivustons markkinoiden arvostetuilla tuotantovälineillä. Tarjoamme tiimin asiantuntemuksen käyttöön ilman lisenssimaksuja. Hinnoittelemme työmme läpinäkyvästi ja reilusti – kustannustehokkuus, korkea laatu ja ripeys takaavat pitkät, jo vuosia jatkuneet asiakkuudet. Meiltä saat kokonaisvaltaiset palvelut yhdestä paikasta kilpailukykyisin hinnoin.

4. Käytännöllinen luovuus

Mielestämme paras tapa hyödyntää rajallinen budjetti on kohdistaa se oikeisiin asioihin pitkällä aikavälillä. Perustelemme ideamme analytiikalla ja parhailla käytännöillä. Syömme ”samaa koiranruokaa” kuin asiakkaamme, eli käytämme tarjoamiamme teknologioita päivittäin omissa verkkopalveluissamme. Omat ja laajan asiakaskunnan kokemukset kartuttavat ymmärrystä teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

5. Osaaminen

Pitkä kokemuksemme verkkopalvelujen, erilaisten teknisten alustojen, julkaisujärjestelmien ja asiakkaalle räätälöityjen sovellusten toimittajana auttaa meitä löytämään kulloinkin parhaat työkalut ja implementoimaan ne käyttöön mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kysy vaikkapa intran onnistuneesta jalkauttamisesta tai erityisryhmien esteettömyyden varmistamisesta verkkopalvelussa – meillä on kokemusta monesta.

Yhdessä olemme toimiva tiimi!

Planeetta– kumppani merkityksellisten, tavoitteellisten verkkopalveluiden suunnittelussa, toteutuksessa ja kehityksessä.