Tutustu uuteen Planeetta Kapasiteetti -palveluun

Planeetta Kapasiteetti

Planeetta Kapasiteetti tarjoaa kotimaista IaaS-kapasiteettia niin yksittäisen palvelimen kuin laajojen palvelinkokonaisuuksien ylläpitoon. Palvelun myötä pystymme tarjoamaan ominaisuuksiltaan entistä kattavampia Windows- ja Linux-virtuaalipalvelimia. Palvelusta saat joustavasti sekä web-palvelimet että palvelinkapasiteettia yrityksesi IT-infrastruktuuria varten.

Selainpohjainen palvelunhallinta

Palvelunhallinnasta voit itsenäisesti:

  • Muokata palvelimen resursseja kuten levytilaa, muistia ja prosessorien määrää
  • Ottaa varmuuskopioita ja tehdä palautuksia
  • Perustaa uusia palvelimia
  • Käynnistää uudelleen, sammuttaa ja poistaa palvelimia
  • Määritellä palvelinkohtaisia palomuurauksia

Tuntiperusteinen laskutus

Palvelussa on käytössä tuntipohjainen laskutus. Asiakas voi joustavasti mukauttaa resursseja reaaliaikaisesti kulloisenkin tarpeen mukaan. Palvelusta veloitetaan varattujen resurssien mukaan kerran kuukaudessa, laskulla jälkikäteen.

Huolenpitopalveluilla lisää varmuutta

Ylläpitopalvelu -lisäpalvelulla siirrät palvelimesi ylläpitovastuun Planeetta Internetille, jolloin voit itse keskittyä ydinliiketoimintaan. Huolenpitopalvelu 24/7 -lisäpalvelulla laajennat valvonnan sovellustasolle sekä teknisen tuen tavoitettavuuden ympärivuorokautiseksi.

Palvelimen päivittäminen uuteen palveluun

Planeetta Palvelin -asiakkaamme voivat käyttää nykyistä palveluaan normaalisti ja palvelu on edelleen täysin tuettu. Uudet tilattavat palvelimet perustetaan oletusarvoisesti Planeetta Kapasiteetti -palveluun.

Ohje: Planeetta Palvelin päivitys Planeetta Kapasiteetti -palveluun

Tutustu ja ota käyttöön:

Planeetta Kapasiteetti -esittely
Tilaa valmiiksi asennettu palvelin