Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

Tietokannan webkäyttöliittymään kirjautuminen webhotelleissa

Tietokannan webkäyttöliittymään kirjautuminen webhotelleissa

Nämä ohjeet pätevät Webhotelleihin joihin kuuluu, tai joihin on lisäpalveluna tilattu tietokanta.

1. Kirjaudu sisään Planeetan hallintapaneeeliin Omat palvelusi -sivuilta ja valitse muokattava palvelu oikeasta yläkulmasta ”Subscription”-pudotusvalikosta.

2. Klikatkaa ”Tietokannat” tai ”Databases” kielestä riippuen. Painikkeiden paikka voi vaihdella palvelusta riippuen.

3. Valitkaa tietokanta jota haluatte hallita ja painakaa phpMyAdmin-painiketta. Tämä aukaisee webhallinnan uuteen välilehteen.